Eeuwenoude schoonheidsgeheimen

Het eeuwenoude Marokko kent 1001 schoonheidsgeheimen. In andere landen wordt een normale bloem wellicht voor de sier gebruikt, maar in Marokko wordt diezelfde bloem gebruikt als medicijn voor een jonger uitziende huid. Deze kennis is echter niet zomaar te vinden. Dit werd van grootmoeder tot dochter en zo weer aan de kleindochter doorgegeven in de vorm van geheimen. Als kleine meiden was het vooral heel leuk om die geheimen te mogen ontdekken. Naarmate wij jongvolwassene werden ontdekten wij dat die geheimen een veel grotere waarheid hadden dan wij in eerste instantie dachten.

Verslaafd aan schoonheid zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een merk: de Moroccan Sisters. Wij verkopen de geheimen die wij hebben geleerd en waarvan wij – na onderzoek- zonder twijfel en voor de volle 100% kunnen zeggen dat het werkelijk waar is. Naarmate wij ouder zijn is ons doel nu ook velen malen groter geworden. In plaats van de geheimen te onderzoeken die wij zelf hebben geleerd, blijven wij op zoek gaan naar nieuwe eeuwenoude geheimen van andere sisters met andere afkomsten. Samen vormen zij (de geheimen) de ultieme informatiebron en een eeuwenoude ontdekte schat als het gaat om pure schoonheid!

Als het ons dan ook lukt om deze geheimen om te toveren in hedendaagse schoonheidsproducten, dan hebben wij dan eindelijk onze hoofddoel bereikt:  ‘Beauty without any secrets’!

Shop hier de geheimen die wij voor jullie hebben ontdekt! En houdt onze blog bij voor de nieuwste ontrafelde schat!

Beauty without any secrets by Moroccan Sisters

Blog

BLOGS

Menu