Marokkaanse invloeden voor de perfecte lifestyle

Het eeuwenoude Marokko kent 1001 schoonheidsgeheimen. In andere landen wordt een normale bloem wellicht voor de sier gebruikt, maar in Marokko wordt diezelfde bloem gebruikt als medicijn voor een jonger uitziende huid. Deze kennis is echter niet zomaar te vinden. Dit werd van grootmoeder tot dochter en zo weer aan de kleindochter doorgegeven in de vorm van geheimen. Als kleine meiden was het vooral heel leuk om die geheimen te mogen ontdekken. Naarmate wij jongvolwassene werden ontdekten wij dat die geheimen een veel grotere waarheid hadden dan wij in eerste instantie dachten.

Verslaafd aan schoonheid en de bijbehorende lifestyle zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een merk: de Moroccan Sisters. Wij verkopen onder andere de geheimen die wij hebben geleerd en waarvan wij – na onderzoek- zonder twijfel en voor de volle 100% kunnen zeggen dat het werkelijk waar is.

Als Moroccan Sisters toveren wij onze eeuwenoude geheimen om in hedendaagse (schoonheids)producten: ‘Beauty without any secrets’!

Shop hier de producten die wij voor jullie hebben uitgezocht!

Vind je het leuk om meer te weten over de perfecte lifestyle? Lees dan onze blogs!

Beauty without any secrets by Moroccan Sisters

Blog

BLOGS