Ook de eerste keer dat je hoort van olie dat is gemaakt van mieren? Dat kan kloppen, want hier gaat het ook niet om olie dat is gemaakt van mieren. Namla olie bestaat namelijk uit 100% pure natuurlijke olie dat is vervaardigd uit de eieren van de mieren.

Wat doet het dan, vraag je je af? De olie bevat een zeer uniek eiwit dat de haarwortel permanent vernietigd.

Dat meen je niet? Zeker wel. Miereneierenolie wordt al honderden jaren gebruikt door mannen en vrouwen in het Midden-Oosten en Azië. Sterker nog, in sommige gebieden werden deze eieren zelfs gegeten. Wees maar niet bang, dat is hier niet nodig om het gewenste resultaat te kunnen bereiken. Miereneierenolie werd voornamelijk gebruikt vanwege het pijnloze en eenvoudige gebruik tegen ongewenste haargroei. Als er een baby geboren werd, dan werd deze al gauw ingemasseerd met deze olie, zodat die op een latere leeftijd geen last zou hebben van haargroei.

Is het voor jou al te laat en heb je al last van ongewenste haargroei? Maak je geen zorgen! Door de ongewenste haargroei te verwijderen vanaf de wortel (epileren of waxen) en de olie goed in de (open) haarzakjes te masseren, zul je binnen de kortste keren vrij zijn van het ongewenste haar op je lichaam en gezicht. Volgens de bekende gebruiksaanwijzing van dit eeuwenoude product zul je na ongeveer zes tot tien behandelingen geen last meer hebben van je ongewenste haar! 

Te mooi om waar te zijn en benieuwd naar before and after resultaten? of heb je nog andere vragen? Stuur dan een mail naar moroccan-sisters@hotmail.com voor meer informatie!

Wil je de miereneierenolie zelf kopen? klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.